If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Tea Party-dronningen  minner egentlig mer om Sarah Connor fra Terminator enn om Sara Palin fra Alaska i sin nye video.

Reklamefilmen fra Sarah Palin, kort og godt kalt «Tea Party», blir av mange tolket som nok et signal på at hun kommer til å stille å stille erklære sitt kandidatur som presidentkandidat for republikanerne.

Videoen er et elegant stykke gjennomført poltisk merkevarebygging – helt på høyde med de filmene som lanserte Barack Obama for snart fire år siden.

Mens Obamas bilder ga klare referanser og assosiasjoner til Kennedyene og borgerrettighetsbevegelsen på sekstitallet, er Palins film rettet mot ideen om den patriotiske stamniaen som lever i småby-Amerika, fjernt fra Washington og de andre storbyenes stressende, overfladiske verdier.

Noen av bildene kan nesten se ut som de kommer fra millitialeirer i ødemarken. Vi ser folk på vei ut av byene, flere bevæpnet, som om de er i ferd med å samle seg til opprør mot mørke krefter.  Og den overlater ingen tvil om at Palin selv er en lederfigur i denne massemønstringen av vanlige hverdagsmennesker i marsj mot Washington.

 Sarah Palin den klarer vinneren av en prøveavstemning foretatt på konferansen Right Nation som samlet mange Republikanere og uavhengige konservative aktivister  i Chicago i forrige uke.

Det kan bli en lang, og spennende valgkamp

Tips oss hvis dette innlegget er upassende